CHORD Bojo Galak Nella Kharisma, Via Vallen Kunci Gitar Dasar & Original

Posted on

Kali ini gw Siapkan Kunci Gitar Bojo Galak Main Dari C Chord Dasar dan B . Silahkan Pilih yang mana paling pas dengan nada suaramu.

Klik Disini Untuk langsung ke Chord Bojo Galak Original Dari B

Bojo Galak Chord Dari C Mudah

Intro : C.. G.. Am.. G….
        F.. C.. Dm.. G….


    C           G       Am G
Wes nasipe kudu koyo ngene
   Dm          A          G
nduwe bojo kok ra tau ngepenakke
  Em                       A Dm–A
seneng muring omongane sengak..
     F                G         C
kudu tak trimo bojoku pancen galak..

  C            G         Am  G
Saben dino rasane ra karuan..
       Dm
ngrasakke bojoku
     A         G
sing ra tau perhatian
    Em
nanging piye maneh
       A             Dm
atiku wes kadung tresno
         F
senadyan batinku
         G         C
ngempet ono jero dodo..

Reff:
          C             G
  Yo wes ben duwe bojo sing galak
          Am            G
  yo wes ben sing omongane sengak
          F          C
  seneng nggawe aku susah
          F          G
  nanging aku wegah pisah..

         C               G
  Tak tompo nganggo tulusing ati
         Am                G
  tak trimo sliramu tekan sak iki
          F          C
  mungkin wes dadi jodone
            F         G    (C)
  senadyan kahanane koyo ngene..

C                  G
..Sungguh keterlaluan
                 Am
bojoku seng sak iki
             G
kleru sitik wae
                F
aku mesti diseneni
                 C
ameh dolan ra konco
               F
kok ora di olehke senengane nuduh
G                  C
dikiro lungo ro liane
               G             Am
yen wes ngono aku mung iso meneng
               G
tak jelasno malah
                    F
mung gawe kowe sepaneng
          C                F
dimatamu aku iki ora tau bener
                   G
kabeh mbok salahno rumongso
               C –G
wes paling pinter..

Reff:
          C             G
  Yo wes ben duwe bojo sing galak
          Am            G
  yo wes ben sing omongane sengak
          F          C
  seneng nggawe aku susah
          F          G
  nanging aku wegah pisah..

         C               G
  Tak tompo nganggo tulusing ati
         Am                G
  tak trimo sliramu tekan sak iki
          F          C
  mungkin wes dadi jodone
            F         G    (C)
  senadyan kahanane koyo ngene..

 C                 G
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
  Am                        G
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
   F             C
abote duwe bojo seng galak
    F                  G
nek ra keturutan senengane mencak mencak

     C                 G
Ra usah di getuni aku kudu kuat ati
    Am                    G
nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
    F                   C
di stel kendo wae tak nikmati uripe
  F                   G
senajane galak bojoku pancen
             C
seng bagus dewe..

  F         G
Kuwat dilakoni
         Em               Am
nek ra kuwat ditinggal ngopi
          F         G        C
tetap cinta senajan bojoku galak..

Musik : C G Am G
        F C F G..
        C G Am G
        F C F G..

Reff:
          C             G
  Yo wes ben duwe bojo sing galak
          Am            G
  yo wes ben sing omongane sengak
          F          C
  seneng nggawe aku susah
          F          G
  nanging aku wegah pisah..
         C               G
  Tak tompo nganggo tulusing ati
         Am                G
  tak trimo sliramu tekan sak iki
          F          C
  mungkin wes dadi jodone
           F          G     C
  senadyan kahanane koyo ngene..

          C             G
  Yo wes ben duwe bojo sing galak
          Am            G
  yo wes ben sing omongane sengak
          F          C
  seneng nggawe aku susah
          F          G
  nanging aku wegah pisah..
         C               G
  Tak tompo nganggo tulusing ati
         Am                G
  tak trimo sliramu tekan sak iki
          F          C
  mungkin wes dadi jodone
           F          G     C
  senadyan kahanane koyo ngene..

Kunci Gitar Bojo Galak Nella Kharisma Original

[Intro]
E B C#m B
A E F#m B


[Verse 1]
        E     B   C#m   B
Wes nasipe kudu koyo ngene
F#m          E          B
Duwe bojo kok ra tau ngepenakke
G#m                       C#     F#m
Seneng muring omongane sengak..
     A            B      E
Kudu tak trimo bojoku pancen galak
    E         B     C#m   B
Saben dino rasane ora karuan..
      F#m           E       B
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
     G#m            C#           F#m
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
      A             B     E
Senajan bathinku ngempet ono jero dodo


[Chorus]
      E         B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m             B
Yo wes ben sing omongane sengak
         A          E
Seneng nggawe aku susah
         A          B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m                B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
      A         E
Mungkin wes dadi jodone
      A        B        E
Senajan kahanane koyo ngene


[Verse 2]
E            B                 C#m
Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki
        B                 A
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
            E                F#m
Ameh dolan ro konco kok ora di olehke
            B             E
Senengane nuduh dikiro lungo ro liane
          B             C#m
Yen wes ngono aku mung iso meneng
          B                   A
Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng
          E           F#m
Di matamu aku iki ora tau bener
             B                  E  B
Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter


[Chorus]
      E          B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m             B
Yo wes ben sing omongane sengak
       A        E
Seneng nggawe aku susah
       A        B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        A           E
Mungkin wes dadi jodone
        A           B   E
Senajan kahanane koyo ngene


[Verse 3]
E              B
Ibarate dele seng uwes dadi tempe
C#m                    B
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
A            E
Abote duwe bojo seng galak
    A               B
Ne ra keturutan senengane mencap mencap
     E              B
Gak usah di getuni aku kudu kuat ati
C#m                  B
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
A                  E
Wes stel kendo wae tak nikmati uripe
A                 B                E
Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe


[Bridge]
A           B         G#m         C#m
Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi
     A           B      E
tetap cinta senajan bojoku galak


[Solo]
E B C#m B
A E A B
E B C#m B
A E F#m B


[Chorus]
      E          B
Yo wes ben duwe bojo sing galak
       C#m             B
Yo wes ben sing omongane sengak
       A        E
Seneng nggawe aku susah
       A        B
Nanging aku wegah pisah
        E                B
Tak tompo nganggo tulus ning ati
       C#m               B
Tak trimo sliramu tekan sak iki
        A           E
Mungkin wes dadi jodone
        A           B   E
Senajan kahanane koyo ngene 

Lagu Bojo galak memang menjadi salah satu lagu yang sering banget di koploin dan di bawakan oleh artis artis terkenal seperti Via Vallen dan nella Kharisma . Memang betul yang mempopulerkan lagu ini hingga di kenal oleh banyak orang menurutku mbak Nella Kharisma .

lagu Bojo galak di aslinya adalah lagu Pendhoza , lagu ini memang di buat oleh dengan alunan musik dangdut rap .Ini sekedar info aja sih biar kalian gak salah tanggep kalau lagu bojo galak itu bukan lagunya nella kharisma atau via vallen tapi milik pendhoza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *